”Вече е почти сигурно, че на 9 май парад няма

...
”Вече е почти сигурно, че на 9 май парад няма
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Парад в Москва на 9 май няма да има

”Вече е съвсем несъмнено, че на 9 май церемониал няма да има, което значи, че военните дейности може да се проточат доста дълго. Да не стане по този начин, че Путин да отсрочи празненствата си за 7 ноември”. Това съобщи някогашният началник на разузнаването пред bTV.

В последните десетина дни в Украйна вали доста сериозен дъжд, кално е. В резултат на тази оперативна пауза Русия поддържа темпото на войната с изстрелване на ракети и бомбардировки. А що се отнася до тежката авиация, която бомбардира Азовстал в Мариупол, допускам, че това там е резултат от бяс, тъй като няма различен метод да бъде високомерен този регион и Путин е решил да го изравни с тежки надълбоко проникващи бомби ", сподели Гяуров, представен от Frognews.

" Не съм огромен оптимист за резултата от договарянията даже да бъдат възобновени още на следващия ден, тъй като Русия не е мръднала милиметър от първичните си претенции. Няма власт украинска, която да се съгласи да се откаже от половината си територия. Исканията са за целия Донбас и за полуострова. Останалите условия са горе-долу допустими. Не изключвам опцията Путин да не се е отказал от бъдещо завладяване на Киев. Но това допуска една извънредно дълга, огромна и кървава война ", счита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР