Вече бившият германски национал Месут Йозил продължава да е подложен

...
Вече бившият германски национал Месут Йозил продължава да е подложен
Коментари Харесай

Кроос разкритикува Йозил - повече пречел, отколкото помагал на Бундестима

Вече някогашният немски национал Месут Йозил продължава да е подложен на рецензии след отхвърли си да играе повече за Бундестима, съпроводен с подмятания, че е бил обиждан на расистка основа. Този път по тематиката се изрече Тони Кроос, който не е склонен с изказванията на досегашния си съотборник.

“Йозил справедливо беше част от националния тим. Много години сме играли дружно и знам, че е положително момче. Това, че се отхвърли, е погрешно. За страдание, съотношението сред позитивните и негативните му изяви, приказва единствено за себе си. В последно време той правеше повече нелепости, в сравнение с беше потребен за отбора. Смятам, че Йозил прелестно осъзнава, че в националния тим и Футболния съюз няма никакъв расизъм”, разяснява “Bild”.

Йозил игра за Германия от 2009 година до това лято, когато приключи интернационалната си кариера след неуспеха на Мондиал 2018. Преди самото състезание той се снима с президента на Турция Реджеп Ердоган и оттова започнаха проблемите му с немската общност. Общо за Бундестима Йозил, който е международен първенец от 2014 година, има 92 мача и 33 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР