Вече 20-ина дни се вълнуваме със събитията в Игри на

...
Вече 20-ина дни се вълнуваме със събитията в Игри на
Коментари Харесай

Русо Барби? Паулина от "Игри на волята" е жената, от която може да се учи всеки мъж! Но коя е тя

Вече 20-ина дни се вълнуваме със събитията в " Игри на волята ". Участниците демонстрираха своите характери и към този момент може да се каже, че познаваме в огромна част кандидатите за огромната премия. Именно по тази причина можем да кажем, че Паулина е една от най-силните дами тази година в шоуто.

Виж още: Ах, обич! Светлана Гущерова с обръщение към Християн, той ѝ отвърна уместно

Въпреки нежния си тип, миловидното лице, женствените форми, Поли се потвърди като незаместим Приключенец. Нещо повече - тя не пести мнението си и ясно показва позицията си, без интриги, диалози зад тила и други способи, познати ни в този вид формати.

Виж още: Вече публично: Актьорът Владо Карамазов с ново име, смени си го и в съда

Самата Паулина не е от най-активните консуматори на обществените мрежи, само че и от дребното фотоси, които разгласява, излиза наяве, че обожава да пътува.

Виж още: Баща фантазия: Благой Георгиев сподели, че няма нищо по-важно от децата

Иначе Паулина е на половина полякиня - майка ѝ е от Полша, а татко ѝ - бългрин. От дете живее в България. Любопитен факт е, че в Полша реализира страхотни триумфи с пеенето - нейният огромен гений. Дори на един от форматите там се явява с " Катерино моме ", а осъществяването ѝ провокира същински възторг измежду жури и аудитория. 

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР