Вече 20 години мисълта за смъртта на Даяна тормози Карим

...
Вече 20 години мисълта за смъртта на Даяна тормози Карим
Коментари Харесай

Бивш шофьор на Риц: Колата на Даяна беше бричка!

Вече 20 години мисълта за гибелта на Даяна тормози Карим Кази - той има вяра, че принцесата можеше още да е жива, в случай че шефовете му бяха реагирали на предизвестията му. След като самичък е карал въпросния Мерцедес 5-280 като водач към парижкия хотел Риц, той споделя, че постоянно се е оплаквал, че лимузината е склонна да губи надзор при по-висока скорост. Той прибавя: " Ако имах избор, в никакъв случай не бих позволил принцеса Даяна до тази кола. Тя се беше трансформирала в непредсказуема. "





Мирър напомня, че същата кола, в която принцесата и Доди ал Файед откриха гибелта си, е аварирала повече от съществено, и то не един път, като при един от случаите се е преобръщала повече от 10 пъти.





Това на процедура я прави рискова и неподлежаща на корекция, даже застрахователните компании отказвали да я застраховат.

Днес 47-годишният Кази, сполучлив предприемач, твърди също по този начин, че колата няколко пъти е била крадена, намирана с доста изчезнали елементи и поправяна за допустимо най-ниската цена.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР