Вече 10 минути президентският екип очаква представителите на ГЕРБ и

...
Вече 10 минути президентският екип очаква представителите на ГЕРБ и
Коментари Харесай

С 15 минути закъснение Мария Габриел взе мандата

Вече 10 минути президентският екип чака представителите на ГЕРБ и Мария Габриел да дойдат на Дондуков 2 и да си вземат мандата за сформиране на държавно управление. 

Безпрецедентно е закъснението на представителите на ГЕРБ, а вероятните тълкувания са доста за това. 

Час преди връчването на мандата общественото пространство се извърши с вероятни и " изтекли " описи на състава на държавното управление. 

На " Дондуков " 2 пристигнаха с 12 минути забавяне Мария Габриел и Николай Денков , целият преговорен екип на ГЕРБ - Деница Сачева, Теменужка Петкова, Рая Назарян, както и Кирил Петков от " Продължаваме промяната ". Разнородният състав на делегацията също е дълбокосмислен самичък по себе си още веднъж.

От името на мандатоносителя Мария Габриел одобри мандата от президента Румен Радев , съобщи планове за гласност, неприкритост, споделена отговорност и равнопоставеност и изиска спомагателен диалог , с цел да запознае президента с желанията.  " Уважаеми господин президент бих желала да ви помоля да споделим няколко спомагателни информации с вас ", уточни Мария Габриел. След това Радев благодари на медиите и срещата остана закрита.
 Бойко Борисов не подвига телефона на Кирил Петков
Бойко Борисов не подвига телефона на Кирил Петков

С отиването на нови избори ще бъдат изгубени Еврозоната, регулатори и служби
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР