Вдовицата на убития в Амстердам Константин Димитров - Самоковеца се

...
Вдовицата на убития в Амстердам Константин Димитров - Самоковеца се
Коментари Харесай

Вдовицата на Косьо Самоковеца живее нов живот

Вдовицата на убития в Амстердам Константин Димитров - Самоковеца се радва на нов живот, твърди " България Днес “, базирайки се на информация от нейни близки.

Ангелина от дълго време напусна родния Самоков и откакто прекара няколко години в Лондон, към този момент живее във Виена. В австрийската столица вдовицата на Димитров не е сама. Тя има нов мъж до себе си, с който са дружно от няколко години. Във Виена живее и нейният наследник Константин Димитров-младши, на който следва да кандидатства в университет.

Близки на Ангелина от Самоков издават, че заминаването ѝ за Виена е станало тихомълком и съвсем никой не знае повече детайлности. Известно е единствено, че мъжът до нея е българин, само че не е от родния ѝ град.

Ангелина от дълго време е тайно и в обществените мрежи. Тя не попада с формалната си фамилия Димитрова, а с моминското си име Ангелкова. Липсват фотоси и каквато и да е информация за персоналния ѝ живот. Прави усещане, че поддържа другарски връзки с цялата фамилия на починалия си брачен партньор. Ангелина е другарка с майка му Снежана и неговия брат Мартин. Синът на Самоковеца също поддържа положителни връзки с роднините на татко си и постоянно се среща с вуйчо си и неговите деца.

Макар да не е известно с какво се занимава новият мъж до Ангелина, тя е запазила високия си стандарт на живот. Семейството постоянно пътува до екзотични дестинации, а вдовицата на Самоковеца обикаля сама стилните столици. Към момента е лимитирала до най-малко само визитите си в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР