Вдовицата на един от най-обичаните, лъчезарни и всеотдайни футболисти, преминали

...
Вдовицата на един от най-обичаните, лъчезарни и всеотдайни футболисти, преминали
Коментари Харесай

Вдовицата на Безински атакува Стоичков с „Лъжец!“, а Кокала го заклейми като „кюрд“!

Вдовицата на един от най-обичаните, лъчезарни и всеотдайни футболисти, минали през ЦСКА – Красимир Безински, нападна легендата на родния футбол – Христо Стоичков.

Красимира Безинска и различен път се е изказвала по футболни тематики, показвайки, че е прихванала много от взаимния си живот с Бези, който умря на 22 април 2019 година, губейки борбата с рака.

„ И по този начин, да Ви кажа, че Христо Стоичков го познавам, от времето, когато пристигна в София, правила съм за него доста. Не единствено аз, доста хора правихме нещо за него, някои вървяха да дават „ пояснения “ в Пловдив след един мач “, показа тя.

„ Той е популярен футболист, в това няма подозрение, най-великият български футболист! Най-голямата ми болежка е, че излъга. Излъга, че е лекувал мъжа ми в Испания! Никога не го е лекувал на никое място!

Те дори не се чуваха!

Ок???

А в този момент ще го прочетат майка му и брат му… Защото аз си контактувам с тях “, показа в профила си във Facebook Красимира Безинска. Тя и преди беше изказвала сходно мнение, защото благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев също си приписа заслуги, че е помагал за лекуването на Краси Безински, само че тя опроверга и този слух.

Първият, който разяснява поста й, беше последният треньор, направил Левски първенец – Емил Велев. Кокала написа: „ Измамник, кюрд! “, при което Безинска отвръща: „ Айде, стига де, ние сме над нещата! “.

А малко по-късно добави по отношение на появяването на Стоичков на „ Българска войска “, където продължава демонтажът на стадиона, а Камата се появи там и сподели, че си взима чим за „ Залата на славата на Христо Стоичков “: „ Ние го чакахме с багера, а той с каска пристигнал, „ да бере реликви “. Утре и аз отивам, да „ си набера “ нещо за спомен. Ама, без каска, имам твърда македонска глава. Направо ме махайте, никак не ми се чудете “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР