Вдигналият Златната топка за рекордния седми път Лионел Меси даде

...
Вдигналият Златната топка за рекордния седми път Лионел Меси даде
Коментари Харесай

Меси: Никога не съм казвал, че съм най-добрият, или че се опитвам да бъда най-добрият


Вдигналият " Златната топка " за рекордния седми път Лионел Меси даде изявление за " Франс Футбол ", който провежда анкетата. Ето какво споделя голмайсторът по разнообразни тематики:

" Неймар ми предложи номера си в ПСЖ и това беше извънреден жест. Очаквах го, тъй като го познавам. Но по-честно беше той да продължи да си носи " десетката ". Никога не съм казвал, че съм най-хубавият, или че се пробвам да бъда подобен. За мен е изцяло задоволително, че съм измежду футболистите, за които се приказва, че може би са №1. Никога не съм ги поставял за цел. Това е нещо, което не ме интересува.

Не знам, а и в никакъв случай не съм желал да бъда подобен, или пък да давам препоръки на хората. Единствено се борех да осъществявам фантазиите си. В началото фантазията ми беше да стана професионален футболист, а по-късно се борех да ставам все по-силен и всяка година да имам нови цели. В тези моменти имах и малко шанс. Мисля, че Господ ми оказа помощ да получа доста неща.

Не, не! Честно казано, в никакъв случай не съм се сравнявал с Диего. Никога и не съм обръщал внимание на тези съпоставения. В предишното се дразнех на някои рецензии. Имах сложни моменти в националния тим, само че по други аргументи. Често се впрягам по разнообразни аргументи, само че това си остава в съблекалнята. Нещата би трябвало да си останат там. Това се случва и с други играчи.



Винаги съм се стремял да задмина само себе си и да не виждам какво вършат другите. Не съм целял просто да бъда по-добър от някой различен. С Роналдо бяхме съперници в едно и също състезание в продължение на няколко години. Това беше ужасно, тъй като оказа помощ и на двама ни да израснем като футболисти ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР