Вдъхновени от пулса на атлета и емоциите преди старта на

...
Вдъхновени от пулса на атлета и емоциите преди старта на
Коментари Харесай

Новите Z.N.E. PULSE на Adidas са първата гама дрехи, вдъхновени от пулса на атлетите

Вдъхновени от пулса на спортиста и страстите преди старта на играта, adidas Athletics основават суетшърта Z.N.E. Pulse Knit Hoodie с неповторим дизайн, наподобяващ пулса на сърцето.

adidas Athletics употребява неповторими данни за спортиста – основани на пулса му преди старта – с цел да въодушеви сбирката.

Колекцията Z.N.E. Pulse ще носят спортисти от разнообразни спортове, в това число Gareth Bale, Paul Pogba, James Harden, Tori Bowie, Angelique Kerber и Simona Halep.

adidas Athletics показват най-новата сбирка, първата и единствена по рода си гама облекла, въодушевена от пулса на спортиста, който се повишава преди старта на играта.

adidas работи взаимно с спортистите по време на развиването на продуктите, в това число в процеса на събиране и анализиране на информация, с цел да образува гамата Athletics Pulse. Работата е фокусирана върху „ момента на пулса “, в който спортистите напущат съблекалнята и се насочат към игрището, моментът, в който пулсът на спортиста се форсира в очакване на старта. Колекцията, която се отличава с многообразие от трикотажни и жакардови горнища с качулки, е основана, с цел да преминеш безпроблемно от деня на играта назад към всекидневието си.



Следващото равнище в майсторката направа се потвърждава от детайлите, емблематичния дизайн и функционална структура. Трикотажната версия в допълнение охлажда спортиста, когато стане горещо преди началото на играта. Кристина Шрам, основен шеф дизайн, съобщи: "В Athletics ние непрестанно се стремим да дадем опция на спортистите да дадат най-хубавото от себе си, като им осигуряваме дрехи, които ги карат да се усещат удобно и им разрешават независимост в придвижванията и централизация. Техниките при плетката дават начало на голяма новаторска сфера от способи на основаване и конструиране на спортни дрехи с най-високо равнище на комфорт. Използването на функционални и новаторски прежди, интеграцията на отворени и плътни структури и направата на дрехи без никакви шевове обезпечават големи функционални преимущества. Това се съчетава с големи благоприятни условия при комбинирането на цветовете на преждите, десени, структури, повърхности и силуети – което значи, че спортистите ще могат да наподобяват и се показват ужасно. “



Колекцията ще носят селекция от водещи спортисти в доста разнообразни спортове. Това включва футболистите Gareth Bale и Paul Pogba, баскетболната звезда James Harden, лекоатлетката Tori Bowie, както и водещите тенисистки Angelique Kerber и Simona Halep. Колекцията adidas Athletics Z.N.E. Pulse е налична в магазини SPORT DEPOT и онлайн тук.

Относно adidas Athletics

Мисията на adidas Athletics е да революционизира спорта и да го трансформира в обект на предпочитание. Разпознава потребността за спортна изява отвън терена, без значение от вида спорт. Преодолява разликите сред стила на спортистите и техния състезателен живот, отстоявайки неповторима и нова позиция, като празнува неразказаните истории за нововъведения, които са неделима част от спорта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР