Вдъхновени от филма The Hight Note, който този уикенд гледахме

...
Вдъхновени от филма The Hight Note, който този уикенд гледахме
Коментари Харесай

5 неща, които взимаме назаем от есенния гардероб на Дакота Джонсън

Вдъхновени от кино лентата The Hight Note, който този уикенд гледахме в стрийминг платформата HBO Max и в който Дакота Джонсън влиза в ролята на персонален помощник на Трейси Елис Рос (да, гледайте го, има толкоз музика и мода в този филм), взехме решение да „ надникнем “ в есенния дрешник на младата актриса. Ние нееднократно сме се вдъхновявали от стила на дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън, тъй като тя има способността да носи напълно семпли неща по доста моден и грациозен метод. Показва го и с последните си появи.

Дакота безспорно е специалист в съчетаването на пропорции и материи, комбинирайки обемни и типичен неща. Точно като кожения панталон, който елементарно включваме в стайлинга си и денем, и за вечерта. В случая на младата Джонсън виждаме какъв брой изтънчено наподобява в компанията на бяла риза, бежов блейзър и високи черни ботуши. Наистина е супер изискан.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Dakota Mayi Johnson Source (@dakoliciouss)

Дни по-рано актрисата беше видяна в монохромен черен тоалет, построен от обемен блейзър, семпла блуза, черни ботуши и дълга права пола. Именно полата е героят тук, тъй като макси моделите са must have за този сезон и толкоз изтънчено се комбинират с високите ботуши, както ни демонстрира и Дакота. Ако се чудите какво да облечете на следващия ден, то ето ви една добра концепция.

И в двата случая обаче тя употребява силата на обемния блейзър, който постоянно дава характерност на облеклото, без значение дали ще го прибавим върху някоя мини парти рокля, или към типичен дънки. А такива актрисата постоянно носи точно в това комбиниране и за следващ път се убеждаваме, че нямаме потребност от доста неща в дрешника си, с цел да изглеждаме като холивудска звезда.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Dalida | Everyday is a Fashion Day (@dalhiida)

Въпреки че и Дакота е почитател на балерините, които са на всички места тази година, студът на открито към този момент ни кара да вадим ботушите си, а при трендовете този сезон завръщане вършат байкър моделите. Малко по-груби, само че толкоз комфортни. Някои се приближават до каубойските като форма, което ги прави още по-ефектни, както ще се убедите и находките в днешната ни изложба. И, да, и актрисата е почитател на тези ботуши!

 
10 шопинг находки с ботушите над коляното, които носим и тази зима

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР