Вдъхновени истории Малката Ванеса, която ще ви разтопи Как майка

...
Вдъхновени истории Малката Ванеса, която ще ви разтопи Как майка
Коментари Харесай

Малката Ванеса, която ще ви разтопи

Вдъхновени истории Малката Ванеса, която ще ви разтопи Как майка й взема решение да стартира да я снима, до момента в който спи  Сабина Иванова 17 март 2020, 06:32  Малката Ванеса, която ще ви разтопи Източник: Диана Петрова, Instagram
азват, че зад всеки съумял мъж стои една мощна жена. По същата логичност можем да потвърдим, че зад сладко спящо дете има една доста изобретателна майка.

Доказателство в поддръжка на този факт е Диана Петрова, която основава профил в Инстаграм, който е цялостен със фотоси, които могат да ви ухилен и вдъхновят.

Главен воин в акаунта е дъщерята на Диана – Ванеса, а момиченцето влиза в разнообразни функции, до момента в който спи. Разбира се, красивият и обаятелен модел има извънредно находчив стилист и арт шеф.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ НА ВАНЕСА, КОЯТО ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) РАЗТОПИ
Спящата Ванеса ще ви разтопи  Вдъхновените Ванеса Диана Петрова  Вдъхновените Ванеса Диана Петрова  Вдъхновените Ванеса Диана Петрова  Вдъхновените Ванеса Диана Петрова
Как обаче майката, Диана, стартира с изобретателните фотоси, които разтапят всички в обществените мрежи? За Vesti.bg и Вдъхновените Диана споделя: „ Първата фотография, която направих, беше по какъв начин тя все едно е в чаша “, спомня си Диана и добавя: „ Идеята ми хрумна от обществените мрежи, защото проследявам доста забавни задгранични профили, а този вид на снимане е характерен повече за непознатите страни, в нашата не чак толкоз.

Не съм засичала преди фотоси на български деца, снимани по този метод. Но в Корея и Русия този способ на детска снимка е доста известен. Видях няколко спящи фотоси на едно корейче си споделих: „ Охооооо, за какво пък да не стартира и аз! “ И това си го бях замислила още преди да се роди Ванеса.

Бях бременна с нея като си дадох обещание да фотографирам по този начин. Няма да съм първата, няма да съм и последната, която го прави, само че взех решение да се включа! “

Вижте тази обява в Instagram.
Happy Holidays
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР