Вчерашната спецоперация е била насочена по противодействие на конвенционалната престъпност,

...
Вчерашната спецоперация е била насочена по противодействие на конвенционалната престъпност,
Коментари Харесай

Закопчаха 11 души при спецакция в Сливенско

Вчерашната спецоперация е била ориентирана по противопоставяне на стандартната престъпност, наркоразпространението, противозаконен рандеман на дървесина, нерегламентирана продажба на акцизни артикули, пътна сигурност.

 

Извършени са инспекции на транспортни средства, лица, търговски обекти, заложни къщи, пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, сечище за извличане на дърва за огрев, места за разкомплектоване на излезли от приложимост коли, зали за хазарт, заведения и други.

Образувани са едно досъдебно и едно бързо произвеждане.

 

По линия на пътна сигурност в границите на интервенцията са тествани 557 транспортни средства и 850 лица. Съставени са 111 акта, 156 фиша и 100 ел. фиша за нарушение на скоростните режими.

Проверките са осъществени от екипи на ОДМВР-Сливен, районните ръководства в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица, със съдействието на бранш " Специални тактически дейности ", " Зонално жандармерийско ръководство " - Бургас, РИОСВ- Стара Загора, РДГ-Сливен, фискален надзор към Търговско дружество НАП-Бургас, Дирекция " Инспекция по труда " -Сливен и чиновници на БАБХ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР