Вчера WhatsApp представи функция, която позволява на потребителите да създават

...
Вчера WhatsApp представи функция, която позволява на потребителите да създават
Коментари Харесай

В WhatsApp вече можете да създавате групи без имена

Вчера WhatsApp показа функционалност, която разрешава на потребителите да основават групи в приложението за незабавни известия без да е належащо да им дават имена – актуализация по отношение на съществуващия метод, който изисква от потребителите да показват имена на групите по време на основаването им.

Главният изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг разгласи актуализацията на страницата си във Фейсбук и в канала на Meta в Instagram през вчерашния ден. Функцията ще помогне на потребителите да основат група, даже в случай че към момента не са решили тематиката или би трябвало да я основат бързо.

Важно е да споменем обаче, че за разлика от типичните групи в WhatsApp, в които може да добавите до 1024 участници, от Meta потвърдиха пред TechCrunch, че „ безименните групи “ ще бъдат лимитирани до 6 участници. Тези групи ще се именуват динамично въз основа на потребителите, добавени към групата, споделя компанията.

Името на групата ще се появява по друг метод за всеки участник, според от това по какъв начин е запазил контактите в телефона си. Ако се присъедините към „ безименна група “ с хора, които не са запазили контактите си, телефонният ви номер ще се вижда в името на групата. Това демонстрира, че функционалността евентуално е ориентирана по-скоро към другари и семейство, които към този момент се познават между тях.

Компанията възнамерява да вкара новата функционалност, насочена към групи в международен мащаб през идващите няколко седмици.

Последната актуализация на WhatsApp идва единствено няколко дни откакто приложението за известия добави поддръжка на HD фотоси. Приложението, което има повече от 2 милиарда консуматори в международен мащаб, работи и по въвеждането на поддръжка на HD видео в близко бъдеще, оповестиха от екипа на WhatsApp.

През последните няколко седмици WhatsApp актуализира приложението си с функционалности, включващи шерване на екрана по време на видеоразговори и опция за записване и шерване на къси видеосъобщения.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР