Вчера вечерта се състоя Гала премиерата на първия сезон в

...
Вчера вечерта се състоя Гала премиерата на първия сезон в
Коментари Харесай

Собствениците на Aria дойдоха в България за премиерата на Опера в киното

Вчера вечерта се състоя Гала премиерата на първия сезон в България на „ Опера в киното “. Специално за събитието от Израел пристигнаха семейство Ела, притежатели на компанията Aria, която популяризира опери в киносалоните. „ Изключително сме щастливи да стартираме този план и в България. Днес даваме началото на първи сезон, само че към този момент работим и за втори, който планираме през ноември, още веднъж в кината на Cinema City ”, показа Ами Ела.

Сезонът беше открит с „ Мадам Бътерфлай “. Всички фенове, които желаят да се допрян до осъществяването на Барно Исматулаеа от фестивала в Брегнец могат да го създадат на 6 април. Останалите опери от сезона са „ Травиата “ със Соня Йончева на 20 април, „ Турандот “ с Анна Нетребко на 18 май и „ Кармен “ на 8 юни.

Всички прожекции са с български надписи и ще се излъчват в кината на Cinema City в цялата страна.

За Aria:

Aria е план за международно разпространяване на опери в кината, основан през 2017 година, който предлага най-хубавите опери от най-големите фестивали на първия ред. Най-големите представления от Брегенц, Арена ди Верона, Залцбург и доста други. Всяка година Aria основава първокласен сезон с най-хубавите спектакли на годината.

Пълната стратегия и билети

Трейлър

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР