Вчера в една свръхполяризирана Америка започна обратното броене - една

...
Вчера в една свръхполяризирана Америка започна обратното броене - една
Коментари Харесай

Заплахата от импийчмънт на Тръмп засенчва предизборната кампания

Вчера в една свръхполяризирана Америка стартира противоположното преброяване - една година до президентските избори през 2020 година, в които Доналд Тръмп залага на правилните си последователи, с цел да грабне втори мандат и да преодолее следствието за импийчмънта му, което хвърля сянка над предизборната акция.

Демократите поеха по този рисков път с риск да засенчат дебатите в първичните им избори, в които вземат участие рекордно висок брой кандидати и няма изявен любимец.

" Никога до момента не сме имали толкоз висока поддръжка. " Строго гледащият президент Тръмп, заобиколен от море от червени шапки, в петък отхвърли концепцията, че процедурата за импийчмънт може да го лиши от втори мандат.

Напротив, твърди той, тя му разрешава да стимулира хората си, " гневното болшинство ", което заедно осъжда този " лов на вещици ".

Президентът самичък призна, че към този момент борбеният му звук в допълнение се е изострил от началото на следствието. Вчера той съпостави атмосферата на предизборните му манифестации с мач по смесени бойни изкуства ММА, на който е участвал предходния ден.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР