Вчера в Благоевград се проведе среща на Асоциацията на ВиК,

...
Вчера в Благоевград се проведе среща на Асоциацията на ВиК,
Коментари Харесай

Увеличиха с 20% водата в Благоевград

Вчера в Благоевград се организира среща на Асоциацията на ВиК, с цел да се реши противоречивия въпрос, обвързван с водата в града. От години благоевградчани се оплакват от качеството на водата в града, като някои изрично отхвърлят да я пият.
Именно заради тези аргументи, асоциацията на ВиК предприе незабавни ограничения за оправянето не нейното качество, като за задачата промени цената й.
След вчерашното съвещание, благоевградчани ще заплащат с 20% повече за услугата, като точката влезе в бизнес проекта на асоциацията за интервала 2017-2021 година.
Кметът на града, доктор. Атанас Камбитов гласоподава " за " смяната, макар че на свиканата от него преди дни конференция даде отговор на публицисти, че евентуално ще гласоподава " въздържал се ".
Тогава той съобщи, че е осведомен с проблемите на водното сдружение, само че то не е общинско и няма какво дa направи.
Цената на водата в Благоевград сега е 1,39 без Данък добавена стойност, като нарастването ще бъде с към 0,20лв. Благоевградчани обаче не чакат след покачването на цената водата да стане по чиста, и не престават да пълня туби от минерални чешми или да купуват бутилирана вода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР