Вчера участничката в „Като две капки вода” Луна отпразнува рожден

...
Вчера участничката в „Като две капки вода” Луна отпразнува рожден
Коментари Харесай

Луна крие годините, но не и старческата слепота

Вчера участничката в „ Като две капки вода” Луна отпразнува рожден ден и реши да ощастливи феновете си с диалог онлайн. Естествено, най-задаваният въпрос бе на какъв брой години става, само че празнуващата изрично отхвърли да му отговори. Според нея е значимо на какъв брой се чувстваш, пък и тя изглеждала прелестно, с цел да се тормози за годинките. Певицата изясни, че и догадките в медиите за възрастта й не са правилни, като някой изявления прекомерно я състаряват, а някои-подмладяват.

Според Уикипедия тя към този момент е на 49 години, само че може и да е на повече, видя Hotnews.bg. Ако съдим по метода, по който певицата от самото начало присвиваше очите си, с цел да чете на телефона си въпросите на своите почитатели по време на диалога, старческата слепота никак не я е подминала. Блондиката безусловно приличаше на китайка със мощно дръпнати очи, а резултатът се подсилваше от големите й изкуствени мигли.

Луна по този начин и не съумя да прочете част от въпросите, а потребността й от очила е повече от явна. Колкото й да крие годинките си, други признаци като диоптрите на очите я издават.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР