Вчера сутринта адвокат Александър Федулов спря да комуникира и не

...
Вчера сутринта адвокат Александър Федулов спря да комуникира и не
Коментари Харесай

И четвъртият адвокат на Навални напусна Русия

Вчера сутринта юрист Александър Федулов спря да комуникира и не се яви на съвещанието по делото против Алексей Навални. Привърженици на политика допуснаха, че Александър Федулов е арестуван както другите трима юристи на Алексей Навални. По-късно телевиизонният канал RT разгласява видео от летището, на което се допуска, че е бил сниман юриста.

Напускането на Русия беше доказано от самия Александър Федулов. " Получи се странна обстановка.Арестуването на нашите сътрудници, защитаващи Навални, направи основни корекции в работата на останалите на независимост бранители ", заяви юристът в Instagram.

На 13 октомври бяха осъществени обиски на юристите на Алексей Навални Вадим Кобзев, Алексей Липцер и Игор Сергунин. Същия ден те бяха задържани по дело за екстремистка общественост (алинея 2 на член 282 от Наказателния кодекс на Руската федерация). Съдебните съвещания се организираха при закрити врата по искане на следствието.

Както заяви съратникът на политика Иван Жданов (признат за задграничен агент), юристите са упрекнати, че са употребявали статута си,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР