Вчера, след като се уплашиха от Младежкия ГЕРБ, в Германия

...
Вчера, след като се уплашиха от Младежкия ГЕРБ, в Германия
Коментари Харесай

Борисов: Близо 40 000 са починали, откакто премиер е Петков

" Вчера, откакто се уплашиха от Младежкия ГЕРБ, в Германия техният министър на стопанската система направи това, за което аз приказвам - освободи част от федералния запас, с цел да оправи пазара. В Германия ме чуха, те не ме чуха ".

Това съобщи някогашният министър председател на страната Бойко Борисов в Търговище.

" Кой външен фактор подвига цената, като всичко е българско? Наказателните процедури те ги направиха. Явно корупцията и гепенето е такова, че в " Булгаргаз " сме го видели, само че другото не го виждаме. В 2 часа през нощта кой прави договорка? Продават газта, а в това време Чирен го няма, Чирен е изпразнен! ", сподели още водачът на ГЕРБ

" Кирил Петков провокира суматоха в аптеките като сподели за " йонните таблетки ". При нараснала радиация се пие йод. Ако се задейства нуклеарната радиация, няма да го има земното кълбо, те вършат опашки пред аптеките за йод ", означи Борисов.

" Тъкмо оправихме страната, пристигна " смяната " и ви върна в първи клас. От казаното през вчерашния ден от Кирил Петков и Асен Василев открих по неоспорим метод, че в България има две партии - ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ. Щом може младежката организацията може да стигне един милион, макар че толкоз са нашите гласоподавателите сега. Ако не беше далаверата с машините - толкоз щяха да са ", разяснява Борисов.

" Русия си е Русия. Да, сега се ръководи от човек, който докара до война. Ние него не го харесваме, само че не можеш да обиждаш Русия и да я наричаш бензиностанция с ракети...Днес от COVID-19 са умряли 74 души. Близо 40 000 са умряли, откогато министър председател е Петков. Да забележим войната в Украйна дали ще вземе толкоз жертви ", сподели Борисов.

„ Това е политиката на Радев. След като изчегъртаха ГЕРБ, изчегъртаха систематичните партии, разцепи Българска социалистическа партия на две и в този момент със Стефан Янев… борбата там ще е доста огромна. На процедура няма систематични партии отвън ГЕРБ и младежкият ГЕРБ. Оттук насетне не виждам по какъв начин тази ненавист сред хората ще се реши “, добави някогашният министър председател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР