Вчера се проведе временната комисия за случая с Нотариуса. Тази

...
Вчера се проведе временната комисия за случая с Нотариуса. Тази
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Комисията за Нотариуса не е направена да се установят доказателствата, а по-скоро да се замете случаят

Вчера се организира краткотрайната комисия за случая с Нотариуса. Тази комисия не е направена да се открият доказателствата, а по-скоро да се замете казусът. Това сподели Гроздан Караджов от Има Такъв Народ в коридорите на Народното събрание.

" Вчера на два пъти ме прекъснаха, когато давах оферти за чуване на хора в комисията. Днес ще предам писмо на ръководителя на комисията Никола Минчев, оферти за чуване на хора в комисията. Искам да извикат Асен Василев, Спецов, Рашков, Калин Стоянов, Бакалова и Невена Зартова. Допълнително с цел да потвърдим, че тази комисия няма да е мързелива и мързелива, сме изискали от Минчев ГДБОП да даде на комисията всички обстоятелства и документи за проблема на Нотариуса от 2021 година ", сподели още депутатът от Има Такъв Народ.

" Ще пожелаеме документи от Министерство на вътрешните работи, кои служители на реда са охранявали SS клуба, който е благосъстоятелност на Мартин Божанов - Нотариуса. Нека да се изискват данни за случаите и проблеми на Божанов и Петьо Петков-Еврото. Нашето гледище е да се добави и въпросът за Осемте джуджета и Пепи Еврото към комисията. Тези случаи са свързани. Искаме и комисията да е на паритетен принцип. Ако се чуе и името на Делян Пеевски в тази ситуация за Нотариуса, ще желаеме и той да бъде изслушан ", добави Гроздан Караджов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР