Вчера се е провело събрание за намаляване на възнагражденията на

...
Вчера се е провело събрание за намаляване на възнагражденията на
Коментари Харесай

Футболистите на Барса не се явиха на срещата за намаляване на заплатите

Вчера се е провело заседание за понижаване на възнагражденията на всички чиновници в Барселона. Футболистите от първия и втория отбор на „ каталунците “ обаче не са излъчили свои представители, като по този метод ясно са посочили, че не са съгласни с политиката на клуба.

На „ Камп Ноу” упорстват всички, които работят в Барса да подпишат понижаване на възнаграждението си с 30 %.

Заплатите на играчите от първия и втория отбор са 70 % от разноските за заплати. Парите, които взимат 540 неспортни чиновници в клуба, пък съставляват четири на 100 от разноските по това перо.

Във вторник вечерта от клуба обаче оповестиха нови контракти за четирима футболисти - Марк-Андре тер Стеген, Френки де Йонг, Клеман Лангле и Жерар Пике. Те са създали компромис със заплатата си през сегашния сезон за сметка на продължителността на договорите.

Първите трима от тях не се подписаха в документа, които останалите играчи от тима изпратиха като отвод за намаляването на заплатите.

Според други източници в Испания пък персонално капитанът на отбора Лионел Меси е бил първият, който е дал несъгласието си за орязване на заплатите и е призовал неговите съотборници да го поддържат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР