Вчера от това място ви уведомихме за евентуален сигнал до

...
Вчера от това място ви уведомихме за евентуален сигнал до
Коментари Харесай

ДПС: Над 120 руски и китайски агенти са допуснати у нас със златни паспорти

„ Вчера от това място ви уведомихме за възможен сигнал до основния прокурор, по отношение на неизвестен сигнал получен в пощенските ни кутии. Този сигнал към този момент е изпратен до прокуратурата “, сподели Хамид Хамид от Движение за права и свободи, съобщи БГНЕС.

Над 120 китайски и съветски сътрудници са били позволени на територията на страната ни.

„ Има задоволително конкретика, с цел да се разкрие чудовищна скица по придобиване на българско поданство. В сигнала се твърди, че над 120 лица, които са главно китайци и руснаци, работещи за специфичните служби са получили пребивавания, като са употребявали един и същи суми и пълномощници, превъртали са пари през една банка, един на различен. И единствено с фотокопия от тези извлечения са получавали престояване в интервала от 2015-а до 2021 година. В сигнала се показват съответни имена на медиатори.
Кой купува " златни паспорти " и за какво е значимо да се отстранен?
39 руснаци и 20 " вложители " от Близкия изток са главната част от получилите от прословутите " златни паспорти ", сочи следствие на M...
Прочети повече
Ние настояваме тези изказвания да бъдат тествани. Всички вложения са на стойност 1 милион и един лев, едни и същи са, огледални са. Всички документи са издавани от лицето Стамен Янев. Оказва се, че той е " безконечната Амбър " в организацията при ръководството на ГЕРБ. Същият още веднъж е назначен в организация за задгранични вложения, като изпълнителен шеф и от един длъжностен министър на стопанската система, да ви кажа ли кой? Цар Киро. Същият беше награден и с поста ръководител на надзорния съвет на Българската банка за развиване ", съобщи Хамид.

От Движение за права и свободи дадоха обещание, че ще проверяват всички нередности, които са намерили.

„ Въпросите са дали това лице има тези близки връзки с министър-председателя на България, дали има връзка с Цар Киро “. Особено притеснително е, че законодателните начинания с които желаеме инспекция на тези златни паспорти се прикрива от държавното управление. Те прикриват дейности на лица, които са директно свързани с властта “, сподели Хамид.

" Вече съм си купил билет и цялата информация, която е получена, с имената на всичките тези китайци и руснаци ще бъдат на брифинг в Брюксел пред съответната комисия в Европейския парламент ", закани се Хамид.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР