Вчера, около 11:20 ч., по пътя Варна – Белолав, на

...
Вчера, около 11:20 ч., по пътя Варна – Белолав, на
Коментари Харесай

При два случая край Варна: Шофьори губят контрол и се забиват в коли в насрещното, пострадалите са четирима

Вчера, към 11:20 ч., по пътя Варна – Белолав, на към 1 км. преди раклона за с. Звездица 25-годишна лидерка на „ Роувър “ губи надзор, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска в „ Тойота Авенсис “.

Водачката на „ Роувър “-а е с фрактура на таз, лява ключица и десен гален, настанена е в болница, няма заплаха за живота й, 25-годишния лидер и 25-годишната пътничка от „ Тойота “-та са с травми на гръден панер, оказана им е здравна помощ в болница и са ориентирани за домашно лекуване. Образувано е досъдебно произвеждане.

По-късно, коло 14:10 ч. по пътя Аксаково – гр. Игнатиево, към 500 м. преди табела Игнатиево, 31-годишен лидер на „ Митсубиши Лансер “ губи надзор над автомобила, навлиза в лентата за насрещно придвижване и блъска странично насрещно движещ се автомобил „ Фолксваген Пасат “.

Вследствие на удара двата автомобила излизат отвън платното за придвижване. 42-годишна пътничка във „ Фолксваген “-а е получила фрактура на десен крайник в региона на глезена и травма на ляв крайник. Оказана ѝ е здравна помощ в болница и е ориентирана за домашно лекуване. Причините за произшествието са в развой на изясняване, формирано е досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден, към 13:00 ч., по бул. „ Сливница “ в посока жк „ Вл. Варненчик “, на пешеходна пътека под бл. № 150 в жк. „ Младост “, 39-годишен лидер на „ Форд Транзит “ блъска 15-годишна госпожица. Вследствие на произшествието момичето е получило фрактура на таз и травма на глава, настанена в детско поделение на болница „ Св. Анна “, няма заплаха за живота й. Образувано е досъдебно произвеждане.

По-късно, към 18:30 ч., на кръстовището на основен път I-2 (стария път Варна – София) и ул. „ В. Могиларов “ в Девня, 29-годишен лидер на „ Форд Фиеста “ не пропуща и блъска движещо се по път с преимущество „ Ауди 4 “. Вследствие на това лидерът на „ Форд “-а е получил травма и рана на глава, рана на лява ръка и травма на гръден панер. Оказана му е здравна помощ в болница и е ориентиран за домашно лекуване.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР