Вчера, Nvidia пусна двадесетото обновление на фърмуера за своята телевизионна

...
Вчера, Nvidia пусна двадесетото обновление на фърмуера за своята телевизионна
Коментари Харесай

Конзолата Nvidia Shield получи поддръжка на 120-херцови дисплеи

Вчера, Nvidia пусна двадесетото обновяване на фърмуера за своята телевизионна подпора Shield, известна също като Shield Android TV. Ключова специфичност на Shield Experience Software Upgrade 7.1 стана ъпдейтът на операционната система Android до версия 7.1.
Освен това, е била разширена и функционалността на конзолата и е добавено новото мобилно приложение Nvidia Shield TV. Това предложение е налично в магазините Гугъл Play и App Store. То обезпечава достъп до виртуална мишка и клавиатура, които опростяват оторизацията, нужна на потребителя на услугите.



Сред останалите нововъведения е поддръжката на гласов чат. Свързването на слушалки с микрофон се реализира посредством общоприетия 3.5 мм аудио-жак в страничната част на устройството. Освен това, е осъществена оптимизация на облачната стрийминг услуга GeForce Now.

Най-накрая, конзолата Nvidia Shield получи поддръжката на монитори и тв приемници с периодичност на освежаване 120 Hz. На пръв взор, на пазара няма чак толкоз доста тв приемници с такава висока кадрова периодичност. Въпреки това, обстановката стартира да наподобява по-различно, в случай че си напомним, че в мониторите, основани в границите на самодейността Nvidia Big Format Gaming Displays (BFGD) влиза и тази подпора. Спомнете си, че главните особености на BFGD екраните е резолюцията от 4K Ultra HD с диагонал 65 инча, периодичност на освежаване 120 Hz, поддръжка на HDR и технологията за синхронизация G-Sync.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР