Вчера, между 9 и 17 часа, на територията на районното

...
Вчера, между 9 и 17 часа, на територията на районното
Коментари Харесай

При спецакция! Хванаха крадлив дядо и рецидивист, отглеждал канабис в Лом

Вчера, сред 9 и 17 часа, на територията на районното ръководство в Лом е извършена профилирана полицейска интервенция, оповестиха от полицията в Монтана.
Целта на акцията е била противопоставяне на стандартната престъпност, повишение възприятието за сигурност на жителите, обезпечаване на добър публичен ред и сигурност на придвижването.
В хода й акцията са тествани 7 лица от престъпния контингент, 4 адреса, търговски обект, пункт за изкупуване на вторични първични материали и лек автомобил. Разкрити са 3 закононарушения.
Заловен е 83-годишен дядо, направил кражба на хранителни артикули от магазин. Той изявил предпочитание да заплати нанесените вреди.
Униформените са хванали и 46-годишен престъпно проявен и осъждан ломчанин, от чието жилище са конфискувани 9 растения канабис с височина сред 27 и 102 см и общо тегло от 200 грама.
Друг ломчанин е хванат с 0.350 кг тютюн и 139 ръчно свити цигари. Съставен му е акт по Закона за акцизите и данъчните хранилища.
При осъществения надзор по сигурност на придвижването за открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са формирани 2 акта, допълват от Министерство на вътрешните работи.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР