Вчера Локомотив (Мездра) спря Вихър (Славяново) по пътя към върха

...
Вчера Локомотив (Мездра) спря Вихър (Славяново) по пътя към върха
Коментари Харесай

Кристиян Дяков след отличните си изяви за Локо : Радвам се, че успях да допринеса за победата

Вчера Локомотив (Мездра) спря Вихър (Славяново) по пътя към върха в класирането на Северозападната Трета лига, откакто " железничарите " съумяха да реализират изцяло подобаващ триумф вкъщи с 3:1. Един от главните " виновници " това да се случи беше вратарят на домакините Кристиян Дяков.

Стражът се отличи с невероятни спасявания, до момента в който футболистите на Вихър се опитваха да намерят правилния път към вратата му. Единственото попадение за отбора от Славяново падна чак в 70-ата минута, когато непокрития Кръстев засече с глава центриране на Йоан Петков и не остави никакви шансове на Дяков.
 Атлетико, Реал, ЦСКА 1948: Историята на Кристиян Дяков пред ТОПСПОРТ
Атлетико, Реал, ЦСКА 1948: Историята на Кристиян Дяков пред ТОПСПОРТ

Вижте какво описа някогашният вратар на " алените " особено за нашата медия

Локомотивци съумяха да открият резултата още в самото начало на срещата, като отговорът на противника им не закъсня. Веднага последваха две доста рискови офанзиви от непосредствена непосредственост, които бяха отразени по най-хубавия метод от опитния вратар на Мездра. Стражът трябваше да се намесва и в самото начало на второто полувреме, когато парира с левия си крайник подъл удар на Светослав Кръстев. До края на мача, Вихър неколкократко опитваше да означи още веднъж, само че Кристиян Дяков не остави никакви шансове на съперниковите играчи.

" Напълно заслужена победа. Момчетата се раздадоха, успяхме да вкараме и ранен гол, което, изцяло обикновено, шокира противника ни и ни даде предимство и в допълнение самочувствие. Не чакахме елементарен мач, въпреки всичко Вихър се целеха към първото място преди срещата посред ни. Радвам се, че съумях да допринеса за трите точки. Доволен съм от представянето ми. Съперникът ни имаше много шансове за гол, които съумях да отразя. В последна сметка, най-важното е, че продължихме победната серия и надграждаме представянето си с всеки минал мач ", показа Кристиян след триумфът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР