Вчера излезе решението на съда на първа инстанция по делото

...
Вчера излезе решението на съда на първа инстанция по делото
Коментари Харесай

Делото на Моника срещу Люси Иларионов показа колко ИЗГНИЛА е съдебната ни система! Вижте реакциите на хората

Вчера излезе решението на съда на първа инстанция по делото Моника Валериева против Люси Иларионов . Вестта оповести точно моделката в обществените мрежи, като изрече какъв брой е възмутена от институцията  и от казусния излаз, а точно – режисьорът е оправдан , без да показа очевидци и солидни доказателства, които да потвърдят думите му – че Моника е платено момиче на повикване. Когато адвокатката на Валериева желае да бъде обосновано за какво той печели, съдийката Веселка Йорданова отсича, че „ той не е клеветил, а по този начин си е помислил “. Повече по тематиката може да научите ТУК .

Постът на Валериева откри място в формалните й профили в Инстаграм и Facebook. И посредством него откри много хора, които я поддържат и които удостоверяват думите й, че правосъдната ни система е изгнила , видя HotArena .

Иван Василев написа, че неслучайно в Европейски Съюз назовават българския съд „ гнила ябълка “. „ То от наш съд да получиш правдивост за жалост е химера “, прибавя потребителят. Коментарът „ Няма такава страна “ се среща най-често под обявата й.

Други поучават Моника, че би трябвало да продължи да се бори, каквото е и нейното решение, без значение какво ще й коства. „ Рано или късно истината ще излезе нескрито! Особено когато е казана обществено в ефир! Няма по какъв начин да се покрие такова обществено притежание! Не се отхвърляй, с теб сме! “, окуражава я Вяра.

Типично за правораздаването ни в България,виновния излиза почтен,а почтения отговорен по тази причина,че си търси правата!Наистина няма такава страна,аз и по тази причина персонално не се занимавам да осъждам никого,просто тъй като знам,какъв ще е последна резултат и той няма да е в моя изгода!Скъпа,Мони не се отхвърляй,никой няма право да приказва и съди хората,още повече да клюки някой,без да има доказателства и обстоятелства по тази причина и то в народен ефир,това е безсрамие! Уважавам такива хора като теб борбени и мощни и считам,че ти би трябвало да си един образец,за всички българи по какъв начин да се защитим и отстояваме позициите си и да се борим с неправдата! “, твърди друга коментаторка.

Съдебната система работи с обстоятелства не с догатки и намерения! Срам! Корупцията в България е над всичко! Освен в случай че тази съдийка не работи с обстоятелства, а по персонални благосклонности. Може да не те харесва и да има същото мнение. Което е супер неуместно и непрофесионално ! “, написа Видиан.

БРАВО, Мони! Чудесно е, че изполвзаш своята известност, с цел да покажеш корумпираната ни правосъдна система! Резултатът от делото звучи меко казано неуместен. Хората би трябвало да се научат да мислят преди да приказват! “, разясняват още.

Тази съдийка знае ли какво е споделила, що за неуместни оправдания. Много от нас си мислят мн. неща, само че си остават в главите ни. Този човек изрича нещо на глас и е оневинен. Това в случай че не е клюка, какво е? Защо нищо не става по-нормалния метод. Без очевидци да завоюва дело. В най-слабата страна, за която се сети човек, това дело за един месец щеше да бъде завършено в твоя изгода “, заключва Светлин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР