Вчера футболистите на ЦСКА подновиха тренировки на клубната база в

...
Вчера футболистите на ЦСКА подновиха тренировки на клубната база в
Коментари Харесай

ЦСКА поднови тренировки, Саша Илич с изявление пред клубната медия

Вчера футболистите на ЦСКА възобновиха тренировки на клубната база в Панчарево след 4 почивни дни.

От заниманията отсъстват ангажираните с националните тимове играчи. Днес и на следващия ден отборът продължава подготовката си, а в неделя следва благотворителен другарски мач против състава на Септември (София).

Контролата ще се играе на 25 септември от 16:00 часа  на централния терен въз основата в Панчарево, а както ви съобщихме още предходната седмица, средствата ще бъдат дарени за потърпевшите от наводненията в Карлово.

ВАЖНО: Виртуалните билети не дават право на наличие на контролата, а са само за подаяние за идеята. Входът за достъп ще бъде  6 лева, като още веднъж 100% от приходите ще бъдат дарени за хората от Карлово и района.

Друг метод, по който може да помогнете на засегнатите, е като закупите нашата специфична благотворителна тениска „ Повече от тим ”.

Пет дни след дербито страстите от загубата не са отминали – нито при треньорския щаб, нито измежду играчите. След неведнъж ревизиране и изчерпателен разбор на срещата изводите са направени, а работата оттук насетне става още по-усилена. След като провалянето върна тима в начална позиция, са подхванати ограничения за смяна както на държанието на всеки обособен състезател, по този начин и в психическата настройка на целия тим.

Наставникът Саша Илич даде особено изказване за почитателите на армейците пред клубната медия. В него той разяснява за какво никой не е дал изказване пред публицистите след Вечното дерби, както и какви поучения си е извадил след последния мач.

Вижте видеото с цялото изявление на Саша Илич пред клубната медия и фрагменти от тренировката на ЦСКА тук!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР