Вчера един обикновен лобист, който не смее да гъкне без

...
Вчера един обикновен лобист, който не смее да гъкне без
Коментари Харесай

Президентът Румен и лошите

Вчера един елементарен лобист, който не смее да гъкне без жена му да му позволи, чел някакво слово по случай Десети ноември, в което 10 минути обяснявал по какъв начин страната за нищо не става.

По-очеизваждащ популизъм от времето на Жорж Ганчев не бях срещал. А и народа очевидно още се връзва на тоя модел приказки, тъй като по-късно слово из интернет потече захарна река от кучешко трогване.
“Ах, господин президент!“ или „Ох, господин президент!“, само че най-много „Това е моят президент! ”

Държавата била корумпирана, а демократичните полезности били застрашени!?
А! Той не е част от тази страна? Избран е по някакъв специфичен недемократичен метод ли?

Има премного механизми да въздейства на процесите, не мисля, че в трудовата му характерност влиза да плаче какъв брой е неприятно всичко при всеки комфортен случай. Аз му съчувствам, че се е разбирал нещо със “Сааб ” и че работата към този момент не се получава и би трябвало да се изяснява някъде, само че с сходни приказки всичко това става по-очевидно.

Нямало независимост на словото!?

Моля? Само той и соросоидната групичка наречена “репортери без граници ” дрънкат сходни мръсотии. В Канада едно изречение във Facebook, което слага под въпрос джендър линията на Трюдо ти подсигурява най-малкото разходка до районното. В Швеция думичка срещу гостите на Меркел ти подсигурява най-малко 3 месеца условна присъда за тирада на омразата. Но това били “най-свободните ” и “демократични ” страни, нали?

Някой в миналото да ви е спрял да си говорите и пишете каквото ви скимне? Сериозно, спирал ли ви е?

А в случай че гледате новините и знаете, че 95% от националните медии в Съединени американски щати са следени от едно семейство, което има милиарди аргументи да не харесва Тръмп, сте наясно какво е публицистична политика.

Този човек за 10 минути изговори всички мръсотии, които през годините всякакви хора са употребявали за всякакви политически дела.

Само своето верую не помни. Или жена му го е изкомандвала да спре да изяснява, че България е тресавище. Така де, нали е глава на това “блато ” и то го храни.

Честит ви 10 ноември!

П.п. И някой да вземе да му оправи визитката в Уикипедия, че срамотия по този начин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР