Вчера домакин в Черешката на тортата бе обичаната и добре

...
Вчера домакин в Черешката на тортата бе обичаната и добре
Коментари Харесай

Защо скочи срещу Мария Статулова: Певицата Мона ядоса феновете на Черешката на тортата

Вчера хазаин в " Черешката на тортата " бе обичаната и добре позната от десетки български филми актриса Мария Статулова.

Тя посрещна гостите си в дома на свекъра си, Йордан Радичков, в който има доста картини, награди, книги, съхранили загатна за Радичков.
                             

На масата, на която е сядал и създателят на " Ние, врабчетата ", обаче се разигра много неприятна обстановка.

Певицата Мона, която е веган, се почувства наранена от това, че Мария не се е постарала задоволително за нейната вечеря и тя трябваше да хапне единствено царевицата от главното ядене.

И до момента в който всички участници дадоха оценка 10 на домакинята, Мона оцени със скандалните 5 точки ястията на Статулова.
                             

Освен поради главното, Мона бе недоволна и поради десерта - плодова салата, за която показа, че домакинята също не се е постарала задоволително.

" Пълно отчаяние това момиче Мона! Вместо да попива от благосъстоянието и историята в дома на Радичков, тя се почувства недооценена... Това огромно его няма да ѝ помогне в живота и връзките ѝ с хората! Евала на Тома, Капитонова и Явор, че оцениха Мария Статулова! Защото даже и Тома, и Явор да са млади, знанията им и общата просвета несъмнено са налице, с цел да оценят историите за Йордан Радичков! Дори и Капитонова си призна, че в случай че и да не познава творчеството на писателя или осъществяванията на Мария, би желала да ги види и оцени! ", гласи един от стотиците мненията на феновете, написа Plovdiv24.bg.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР