Вчера чух за случката с детето на посланика ни в

...
Вчера чух за случката с детето на посланика ни в
Коментари Харесай

Нейнски: Българите са с много ниски доходи заради дългите години, в които социалистическата партия управляваше

" Вчера чух за случката с детето на посланика ни в Съединени американски щати, което сподели, че България е третирана като част от Руската федерация Тоест, в тяхната визия България има някаква връзка с Руската федерация от преди. Оказва се, че неуверената политика на България в последните години е оказала своето въздействие върху престижа ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният външен министър Надежда Нейнски.
" Тази помощ за Украйна е закъсняла, тъй като се натрупаха доста негативи във връзка с неуверената политика и неразбираемата роля на България в НАТО и Европейския съюз ", добави тя.
" Българите живеят с доста ниски приходи и са на опашката на Европейски Съюз заради дългите години, в които социалистическата партия управляваше даже и след настъпването на демокрацията. И отлагащото се участие в Шенген и Еврозоната демонстрират, че към момента има огромно съмнение във връзка с България. Независимо че техническите критерии са изпълнени, аз като човек, който е преговарял за свалянето на визите преди време, знам какво голямо значение има взимането на политическо решение от Европейския съвет ", съобщи Нейнски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР