Вчера Брад Пит подаде нови съдебни документи, в които твърди,

...
Вчера Брад Пит подаде нови съдебни документи, в които твърди,
Коментари Харесай

Нова драма около Анджелина Джоли и Брад Пит, този път заради винарната им

Вчера Брад Пит подаде нови правосъдни документи, в които твърди, че Анджелина Джоли е отказала да му продаде половината от френското им лозе Chateau Miraval, тъй като e желала да си отмъсти поради решението за настойничество, което не е било в нейна изгода.

Но източник, непосредствен до актрисата, твърди пред Page Six, че тя го е направила, тъй като Пит се е опитал да ѝ попречи да приказва за насилието над децата им.

Brad Pitt is not backing down from his legal fight against his ex-wife Angelina Jolie over a French winery they once owned together
— CNN (@CNN)
Разбира се, Пит е упрекнат, че е " душил и удрял " едно от децата им по време на абсурден частен полет през 2016 година, както и че е " заливал Джоли с бира ".

Посочвайки правосъдните документи, подадени през 2022 година, другар на Джоли сподели: " Истината е, че той отхвърли да приключи продажбата на Miraval с Джоли, в случай че тя не се съгласи да мълчи за насилието... Той изиска да бъдат арестувани 8,5 милиона $ от заплащането му към нея за винарната, с цел да я принуди да мълчи ". Идеята е била, че в случай че тя проговори, Пит ще задържи част или всички 8,5 млн. $. Вътрешният източник добавя, че каквито и правни маневри да пробва звездата от " Седем ", " той не може да избяга от обстоятелството, че е нападнал вербално и физически госпожа Джоли и децата им - даже е душил едно от тях ".

Brad Pitt claims ‘vindictive’ Angelina Jolie ‘secretly’ sold off winery stakes as payback for nasty custody battle
— Page Six (@PageSix)
Според правосъдните документи, подадени в четвъртък, Пит твърди, че двамата с Джоли са се съгласили да не продават дяловете си във винарната в Прованс на стойност 30 млн. $ - която купиха през 2008 година - без утвърждението на другия.

Когато се развеждат през 2019 година, Джоли взема решение да продаде своя дял на 59-годишния Пит. Но по-късно, през 2021 година, Пит твърди, че е схванал от известие в пресата, че колежката му от " Мистър и мисис Смит " е продала своя дял на Юрий Шефлер, притежател на марката водка Stoli Group.

The Brangelina legal drama continues as Brad Pitt calls Angelina Jolie " vindictive " for selling her stake in their winery.
— E! News (@enews)
В новите документи се твърди, че Джоли " към този момент не е желала да продава на Пит след неподходящото решение за настойничество ", в което той получи взаимно настойничество над шестте им деца.

Представител на Пит е отказал коментар.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР