Вчера, 19 март, рожден ден имаше американският актьор, продуцент и

...
Вчера, 19 март, рожден ден имаше американският актьор, продуцент и
Коментари Харесай

Как жените в живота на Брус Уилис отбелязаха рождения му ден

Вчера, 19 март, рожден ден имаше американският артист, продуцент и певец Брус Уилис. И както може да се чака, дамите в живота му не останаха безучастни към огромния празник и побързаха да поздравят най-важния мъж в живота им в обществените мрежи.

Деми Мур сподели, че е " толкоз признателна " за някогашния си брачен партньор Брус Уилис, отбелязвайки 69-я му рожден ден с няколко фотоси в Instagram. Това е вторият рожден ден, който Уилис чества, откогато разгласи, че е диагностициран с фронтотемпорална деменция и се отдръпва от актьорската си кариера. Уилис има пет дъщери, като трите най-големи - Румър, Скаут и Талула, са от Мур, за която се дами през 1987 година

Въпреки че се разделиха през 2000 година, Мур и Уилис останаха другари, като не престават да показват прелестните си връзки. Уилис се ожени за актрисата Ема Хеминг Уилис през 2009 година и има дъщери Мейбъл и Евелин.

" Това, което може би не знаете, само че може би бихте могли да си визиите, че да бъдеш сврян в ръцете му е най-безопасното място в целия този необятен свят ", написа пък Хеминг Уилис в Instagram, като продължава с думите: " Той е същински благородник. С толкоз доста обич за предоставяне и шерване. Това е същинската му същина. Мога да ви кажа, че е толкоз чисто и толкоз хубаво. Честит рожден ден, обич моя. Ти си дарът, който продължава да дава ", приключва брачната половинка на артиста от " Умирай мъчно ".

Празненствата за рождения ден идват единствено дни откакто щерка му Талула обществено приказва за диагнозата си аутизъм за първи път. Актрисата разгласява видеоклип, изработен от премиерата на " Десет ярда " в Ел Ей през 2004 година, където татко й дава отговор на въпроси на аления килим, до момента в който тя търка бръснатата му глава и си играе с ушите му. " Кажи ми какъв си аутист, без да ми казваш какъв си аутист ", написа Талула под видеото.

Талула честити рождения ден на татко си в стори в Instagram. Междувременно нейната сестра Румър също не пропусна да съобщи огромната си обич към своя татко: " Ти си най-смешният, най-нежен, обаятелен, малоумен надарен и магически баща от този свят. Разглеждайки някои фотоси тази заран, просто съм изпълнена с най-дълбока признателност, че избрахме да прекараме този живот дружно. Аз съм първото ти бебе и от време на време ми се желае да съм задоволително мъничка, с цел да се настаня още веднъж на гърдите ти, да се дръзвам и да те гушкам. Обичам те до мозъка на костите си. Ти си най-великият баща, на който мога да се надявам. Благодаря ви за твоята благотворителност, нелепост и сърце. "

Междувременно Скаут сподели, че цени обичта и голямата независимост, с която той постоянно ги е обичал.

" Нежен, тъмен, хубав и толкоз мъж, чиято дълбочина на обич към фамилията му може единствено да се усети, само че не и да се изрази ", написа тя. " Всички думи, които употребявам, биха били извънредно несъответстващи. Така че вместо това желая да ви благодаря, че обичате татко ми, благодаря ви, че споделяте историите си за това какво значи той за вас, подобен подарък е да чувствам любовта ви. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР