Възвратните глаголи не се страхувам и страхувам се се използват

...
Възвратните глаголи не се страхувам и страхувам се се използват
Коментари Харесай

Гълъб Донев обясни на чист български скандала в прокуратурата

Възвратните сказуеми " не се опасявам " и " опасявам се " се употребяват от представители на българската прокуратура, а не като упражнение по българска граматика. Това недвусмислено приказва за нуждата от промяна на правосъдната система, съобщи служебният министър председател Гълъб Донев в коментар на абсурда в прокуратурата.

Донев още веднъж прикани да бъде излъчено постоянно държавно управление, което да одобри бюджет и значими закони.
-->
" Законопроектите по бюджета, Плана за възобновяване и резистентност и правосъдната промяна не са значими за служебното държавно управление, а за всеки български жител ", съобщи той.

„ Не е належащо да ги изреждам, те са импортирани преди към месец в Народното събрание. Всички в тази зала сме наясно какъв брой е значимо е да бъде излъчено работещо постоянно държавно управление, да се образува парламентарно болшинство на кардинална основа, което да одобри в незабавен порядък държавния бюджет и значимите за обществото ни закони, които другояче се показват като приоритет в политическите заявления “, добави министър председателят.

Ще напомня, че страната действа в режим на удължителен закон за бюджета, който изтича на 10 юни, сподели в умозаключение Гълъб Донев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР