Възстановено е движението на пътя Могила-Стара Загора, където в 11.02

...
Възстановено е движението на пътя Могила-Стара Загора, където в 11.02
Коментари Харесай

Възстановено е движението на пътя Могила-Стара Загора, двама от пострадалите са с опасност за живота

Възстановено е придвижването на пътя Могила-Стара Загора, където в 11.02 часа настъпи пътнотранспортно произшествие , потвърдиха за " Фокус " от ОДМВР-Стара Загора. От информацията досега, случаят е сред лек автомобил " Мазда ", ръководен от 57-годишен мъж и дребен пътнически рейс, ръководен от различен 57-годишен мъж.

Пострадали са двамата водачи и шестима пасажери от рейса . Водачът на лекия автомобил и трима пасажери от рейса - две дами и един мъж са настанени в болнично заведение, като лидерът на колата и едната пътничка са с заплаха за живота. Водачът на рейса и трима пасажери, измежду които 6-годишно момче са обслужени амбулаторно и освободени.

Водачът на рейса е тестван с техническо средство за приложимост на алкохол, регистриран е негативен резултат, взета му е кръвна проба за тестване за приложимост на наркотични субстанции. На лидера на лекия автомобил е взета кръвна проба за тестване за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Работата по случая продължава в границите на стартирано досъдебно произвеждане.

Рени АТАНАСОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР