Възродената реди три години с китайски капитали немска марка Borgward, напълно разсекрети

...
Възродената реди три години с китайски
капитали немска марка Borgward, напълно
разсекрети
Коментари Харесай

Електрокросовърът на Borward има пробег от 375 км - видео

Възродената реди три години с китайски капитали немска марка Borgward, напълно разсекрети два свои нови кросовъра. Единият от тях е изцяло електрически – Bxi7 и предлага пробег с едно зареждане почти както при Tesla Model X, само че е доста по-евтин от американски модел.

Автомобилът има два електромотора смощност 238 к.с. при 380 Нм, които му позволяват да се форсира от място до 100 км/ч за 7,9 секунди и да развива максимална скорост от 195 км/ч. Капацитетът на акумулаторите на колата е 49 кВтч и стига за изминаването на 375 км с едно зареждане.

При експресното зареждане запасът на енергия се възвръща до 80 процента само за 45 минути. Акумулаторът има “интелектуална ” система за управление на топлината, която му разрешава да работи оптимално в температурен външен диапазон от -30 °C до + 55 °C.



На процедура Borgward BXi7 е съперник на електрокросовърите Tesla Model X и Jaguar I-Pace – има сходни характерности и съоръжение. Но има сериозен мотив в разногласието с тях – цената – два пъти по-ниска от тази на конкурентите – 56 500 $.

Вторият всъдеход е купеобразния кросовър BX6 с двулитров турбомотор с мощност 221 к.с., 6-степенна механична кутия и цялостно задвижване. Цената му в Китай е 29 000 $.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР