Възрастта не прощава. Въпреки това всеки от нас остарява по

...
Възрастта не прощава. Въпреки това всеки от нас остарява по
Коментари Харесай

Какви пенсионери ще са зодиите. Големи изненади

Възрастта не прости. Въпреки това всеки от нас остарява по друг метод. Можем ли да предвидим по какъв начин ще се промени характерът ни? Както за всичко останало, по този начин и за старостта, наклонността е закодирана в зодиакалните знаци. Какво са планували звездите за нас - отговор дава необикновеният хороскоп на iwoman.bg.

- Овните подценяват възрастта си, живеят в сегашния миг, радостни и млади са до края на живота си. На 60 години те носят " кожено яке " и демонстрират толкоз доста сила, за каквато някои 20-годишни не могат и да мечтаят.
-->
- Телците обичат да ядат малко повече, тъй че могат да напълнеят с възрастта. Те не са нито физически, нито душевен гъвкави, само че са издръжливи и дълголетни.

- Близнаците си слагат цели в ранна възраст и нормално ги реализират. И в зрелите си години те са дейни, не престават да работят, напредват и се развиват.

- Някои Раци в никакъв случай не остаряват, само че доста от тях в зрелост стават същински баби и дядовци и изискват огромно почитание от по-младите.

ЛЪВ - Лъвовете са спокойни и бранители. На остарели години те към този момент са хора с опит, спокойни са, желаят да бъдат престиж и образец за мнозина.

- Девите стартират да гледат отрицателно на света към себе си с възрастта. Те са сериозни, пробват се да поддържат форма, грижат се за здравето си, стремят се към съвършенство. На остарели години са строги, умни и постоянно добре облечени дами и господа.

- Везните се грижат за външния си тип, намират способи за подмладяване и постоянно си мислят, че наподобяват по-млади, в сравнение с са в реалност.

- Скорпионите в преклонна възраст са значими и уважавани персони. Мислят, че са философи, че са мъдри, само че са прекомерно фокусирани върху задачите и вярванията си. Често са упорити и напористи към по-младите.

- Стрелците се пробват да не виждат възрастта си и чакат похвали за външния си тип. Те резервират своята прелест и еротичност даже до дълбока напреднала възраст.

- Козирогът се ражда като " дъртак ", постоянно умен и сериозен, виновен и спокоен. С напредването на възрастта тази зодия става по-жизнерадостна и детска.

- Водолеите са извънредно съществени като възрастни. В преклонна възраст те могат да станат ексцентрични, не се интересуват от мнението на другите и са доста непредсказуеми.

- Рибите доста се опасяват от старостта, по тази причина непрекъснато теглят линия, с цел да видят къде се намират в живота и обобщават постигнатите резултати. Поради несъразмерни грижи те могат да живеят по-кратко, в сравнение с биха живели другояче.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР