Възрастта и зрелостта невинаги вървят ръка за ръка. Някои млади

...
Възрастта и зрелостта невинаги вървят ръка за ръка. Някои млади
Коментари Харесай

Същински деца: 4-те зодии, които се държат незряло

Възрастта и зрелостта не всеки път вървят ръка за ръка. Някои младежи се управляват от мъдростта на дъртак в живота си, до момента в който други се държат като деца. Избягват отговорността, наскърбяват се или ревнуват. Въпреки че има доста фактори, които могат да повлияят на равнището на зрялост на човек, знакът на зодиака също има какво да каже за нас, защото астрологията ни оказва помощ да разберем по-добре претекстовете на държанието на хората.

Според нея, манталитетът на индивида се дефинира от слънцето, луната и изгряващите знаци. Както знаем, знаците на земната буря са измежду най-зрелите и в живота се управляват от разсъдъка и желанието да оставят завещание.
Знаците на огъня са цариците на драмата, а някои знаци на въздуха или водата символизират безконечните възпитаници на живота.
Рождената дата несъмнено ще ви помогне да определите в коя група са вашите близки. Следващите 4 зодии се държат постоянно хлапашки.

 инфантили

Овен

Овенът се вижда като бебе, тъй като е при започване на зодиака. Марс го прави невъздържан човек, който работи импулсивно. Рогоносецът се наскърбява, когато нещо не му върви. Той не може да приема загубите. Готов е да се бори с хората, които се пробват да го трансформират. Този наследник на огнената буря има високо его и слага потребностите си пред другите. Той постоянно би трябвало да получи това, което желае, в противоположен случай се отприщва стихия. Понякога се държи като дрипаво малко дете, най-много когато не е склонен с решението на някой различен. Обича да се състезава, даже когато няма причина за това. 

 инфантили

Близнаци

Близнаците имат две персони, които се трансформират според от хората или обстановката. Отвореният и еластичен разум на знака му разрешава да гледа на всеки сюжет от няколко разнообразни гледни точки. Въпреки че си имаме работа с интелектуалец, в него живее нехайно дете. Този въздушен знак приема живота като развлечение и то го разсейва от всичко, което го принуждава да поеме отговорност. Освен това, има податливост да клюкарства и да провокира драми. Прави го единствено за „ да стане нещо ” – против сивото всекидневие.

 инфантили

Рак

Ракът, макар че обича да се грижи за другите, би трябвало да се грижи за себе си, както хората се грижат за децата си. Това е необикновено сензитивен воден знак, който няма надзор над страстите си. Настроенията му са променливи като етапите на ръководещата луна. Когато той плаче и прави сцена, други ще му бъдат смъртно афектирани. Пасивно-агресивният метод на Рака за справяне с проблемите има наклонност да разочарова хората, които гледат на живота по реален метод.

Лъв

Детският лъв обича да играе и не обича да приема нищо насериозно. Иска да концентрира вниманието си единствено върху себе си, постоянно за сметка на живота на другите. Обикновено той чака сътрудникът му да поеме ролята на родител във връзката. Този знак на огъня работи под въздействието на страстите и доста пъти се забърква в неприятности. Обича да раздухва спорове и да се държи театрално. Светът е неговата сцена, на която той играе основната роля. Цената на тази " популярност " може да бъде мъчно допустима за околните му.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР