Възрастните наистина просто ти казват, че правиш всичко погрешно -

...
Възрастните наистина просто ти казват, че правиш всичко погрешно -
Коментари Харесай

Мама се тревожи, че е съхранявала зеленчуците неправилно години наред, след като е намерила скрит етикет на хладилника

Възрастните в действителност просто ти споделят, че правиш всичко неправилно - в това число по какъв начин съхраняваш зеленчуците си.

„ crisper “ чекмеджето, показано в множеството хладилници, постоянно се употребява за слагане на здравословни части от седмичния ви хранителен магазин, с вярата, че ще останат свежи, до момента в който поръчвате храна за у дома, а не просто мигновено да изгният. Но една жена провокира спор, откакто видя прикрит етикет на уреда си, което я накара да се усъмни във всичко.

Тя споделя, че тя, както и всички ние, сме съхранявали зеленчуци неправилно от години. Публикацията провокира онлайн спор от други изумени британци, вследствие на което специалист по храните се намеси, с цел да обясни някои неща.

Публикувайки фотография в групата Mums Who Clean във Фейсбук през 2020 година, тя демонстрира нейните моркови в чекмеджето, което имаше дребен стикер с надпис: „ Не съхранявайте плодове или зеленчуци в охладената стая. Плодовете или зеленчуците могат да замръзнат. “

Тя попита: „ Зна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР