Възрастна жена от Ловешко остана на улицата без дом и

...
Възрастна жена от Ловешко остана на улицата без дом и
Коментари Харесай

Оставиха възрастна жена на улицата, без пари и дрехи чрез измама. Взеха й къщата и спестяванията

Възрастна жена от Ловешко остана на улицата без дом и без спестявания след гибелта на мъжа си. 82-годишната баба Йовка от село Казачево твърди, че е излъгана и са се възползвали от нейната беззащитност. 10-ти ден за нея се грижат съседи от селото и тя няма къде да остане, оповестява Нова тв.

Йовка има проблеми със зрението. През декември почива брачна половинка й, за погребенето оказват помощ услужливи съседи. Рентгеноложката Д-р Жанета Кушева в троянската болница и нейният мъж стартират да се грижат за нея, като тяхна родственик заживява с баба Йовка.

" На улицата съм, неотдавна умря мъжа ми, бях доста разтроена и не съм помисляла, че ще стане такова нещо. Един дем ме ограбиха, и от както ме ограбиха те започнаха да се държат зле с мен, медикаменти не ми купуваха, слагаха ми опиуми. Опитваха се да ме унищожават. 

Преди да стане това баба Йовка е заведена при нотариус, където опълномощава съседката си да разполага с нейните средства и тези на починалия й мъжа. След като съвсем незрящата баба Йовка се подписва с палец в нотариалната адвокатска фирма, рентгеноложката подарява на себе си къщата на баба Йовка, трансферира и всичките им спестявания по своя сметка. Малко над 13 000 лева. 



Възрастната жена е без пари, облекла и персонални движимости в дома на своя родственик в село Казачево. Братът на починалия й брачен партньор е единствен техен правоприемник, откакто баба Йова няма деца.

Кметът на селото показа, че цялото село е възмутено. Рентгеноложката принудила секретарката да извади удостоверението за наследниците, без знанието на кмета.

Със случая се заема юрист от селото, който ще заведе гражданско дело, с цел да върне къщата и парите на баба Йова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР