Възрастна жена е била затисната от врата при качване в

...
Възрастна жена е била затисната от врата при качване в
Коментари Харесай

Жена е със счупено рамо, след като я притисна врата на трамвай в София

Възрастна жена е била затисната от врата при качване в трамвай в София и била влачена няколко метра , заяви Нова телевизия. Инцидентът е станал на 31 декември 2023 година в региона на " Лъвов мост ". 83-годишната Жулиета Георгиева е с фрактура на рамото.

Тя споделя, че чакала трамвая на спирката. Когато тръгнала да се качва, вратата се затворила и ръката и била притисната. Пътниците се развикали, само че ватманът траял. " После спря, върна се, видя, че съм на платното, не ме попита по какъв начин съм . Отнякъде се появиха двама мъже, които ме хванаха като чувал с картофи и ме хвърлиха вътре в трамвая ", показва бабата. Тя се обадила се на внука си, който я закарал в " Пирогов ". Там станало ясно, че рамото й е счупено. В депото в " Банишора " шурей й изискал да му покажат записа от камерата от трамвая, само че му отказали, защото не е представител на полицията.

" Не мога да знам за какво ватманът не е извикал полиция. Може би е решил, че дамата не е тежко потърпевша. Категорично имаме ПТП. Призовавам всички очевидци да се извърнат към асоциацията ни, с цел да стартира следствие ", разяснява пред медията Владимир Тодоров от Асоциацията на потърпевшите при произшествия.
 Трамвай блъсна жена в София
Трамвай блъсна жена в София

Пострадалата е превозена в болница

По информация на bTV случаят е станал малко след 11:30 ч. в последния ден на предходната година в трамвай №12. Възрастната жена е освидетелствана от правосъден доктор и е подала тъжба в полицията с молба да ѝ дават записите от камерите в трамвая от други камери в региона. Тя приканва очевидците на случая да се свържат с нея.

В ефира на малкия екран Иво Василев от общинското дружество " Столичен електротранспорт " сервира извинения на потърпевшата жена от името на сдружението. Според него писмените показания на ватмана обаче се разграничават от тези на дамата . Ватманът твърди, че я е попитал има ли потребност от лекарска помощ и е предложил да повика кола за спешна помощ. По думите на Василев инспекция ще откри какво тъкмо се е случило .
 Ватман остана без брошура поради позитивен тест за амфетамин след злополука в София
Ватман остана без брошура поради позитивен тест за амфетамин след злополука в София

Трамваят блъснал репатрак на релсовия път
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР