Възрастен мъж показва пениса си пред деца във Враца, научи

...
Възрастен мъж показва пениса си пред деца във Враца, научи
Коментари Харесай

Жега е! Загорял извратеняк вее члена си пред деца във Враца, майки го снимаха /видео + снимки/

Възрастен мъж демонстрира пениса си пред деца във Враца, научи организация BulNews. За извратените дейности ни алармира Милена Начева в рубриката „ Ти, репортерът “.
Жената е станала очевидец на гнусната панорама през вчерашния ден сутринта. Тогава излязла на разходка с двете си деца, които са девойки на 2 и 13 години. Около 75-годишният, разрешил си неприемливото държание, се посочил от тераса на блок ул. „ Найден Геров “ №6, против който живее дамата със фамилията си. Когато извратенякът видял майката с деца ѝ, извадил пениса си и почнал да го развява без никаква срам.
Милена останала потресена от видяното и бързо прибрала девойките у дома, с цел да не стават очевидци на такива грозни гледки. След няколко часа решила да излязат още веднъж и въпреки всичко да успее да се разноски с децата си, като се надявала, че безсрамникът към този момент не си демонстрира достолепието. Излизайки от входа дамата останала неприятно сюрпризирана, виждайки че мъжът към момента е там и когато ги видял още веднъж си извадил члена. Милена решила да снима неговото зрелище, само че той не се смутил и траял да си го развява пред очите на децата.
„ Видя ме, че го фотографирам и не спря, даже му харесваше… Голямата ми щерка беше шокирана и си наведе глава към земята, с цел да не гледа “, сподели Милена.
Те били принудени да изберат друга площадка, където да си играят.
„ На тази площадка се събират доста деца и това е неприемливо държание. Не съм съгласна децата ми да виждат сходни гледки “, добави възмутената майка.
Тя показа, че за първи път вижда дръзкия господин, само че се надява Агенция за протекция на детето и органите на реда да вземат незабавни съответни ограничения и това да спре.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР