Възрастен мъж е предаден на съд за блудство със 7-годишно

...
Възрастен мъж е предаден на съд за блудство със 7-годишно
Коментари Харесай

Дядо блудствал със 7-годишна приятелка на внучката си

Възрастен мъж е предаден на съд за блудничество със 7-годишно момиченце. Районна прокуратура – Петрич е внесла обвинителния акт против 57-годишния С.С. и се чака насрочване на делото.
Обвиняемият С. живеел със брачната половинка си и фамилията на щерка си в Петрич в двуетажна къща с избено помещение. Една от внучките му била в другарски връзки със съседското седемгодишно момиче А.- М. Децата всекидневно се виждали, играели дружно.
На 16 юни т. година А.М., която била в лятна почивка след приключен с отличие първи клас, още веднъж играела с приятелката си в двора на къщата на обвинения С. С. Той пък се наливал с алкохол още от 11 часа.
Към 14 часа взел няколко царевични кочана и ги дал на внучката си, с цел да отиде и ги нарони на отглежданите зад къщата кокошки. Използвайки, че към този момент е останал уединено с малолетната А.М., той пренесъл детето в избеното помещение, съблякъл го, след което направил блудствени дейности по отношение на него без съвкупление.
Междувременно внучката на обвинения С. се върнала и се насочила към прозореца на избата, където станала очевидец на протичащото сред нейния дядо и приятелката й, плачеща със свалени облекла.
Пострадалата А.М. също я видяла и й махнала с ръка, след което по най-бързия метод изтичала към дома си, където разказала на майка си какво й е направил "дядо С ". Попаден бил сигнал в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Петрич, а малолетното момиче било прегледано от доктор, който установил одрасквания със зачервявания по интимните й елементи.
Пред проверяващия орган обвиненият С. С. изрично не се признал за отговорен, дал къси пояснения, като декларирал, че околните му "скалъпили ", че е направил закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР