Възраждане ще яви самостоятелно на изборите във всички общини, а

...
Възраждане ще яви самостоятелно на изборите във всички общини, а
Коментари Харесай

Костадинов за местния вот: Нямаме против коалициите, но за това трябват съмишленици

" Възраждане " ще яви независимо на изборите във всички общини, а в случай че някъде има предложение за коалиция, то би трябвало да мине през решение на управлението на партията. Нямаме нищо срещу съдружните модели, само че за това трябват съидейници, съобщи в ефира на Бнт водачът " Възраждане " Костадин Костадинов.

" В тази акция ние ще представим на хората в общините в България персони, които са положителни други възможности за техните обитаеми места. По време на локалните избори би трябвало да се слагат локалните персони и няма значение дали имаме конструкция, а хора, които мислят като нас ", посочи Костадинов.

" Възраждане " ще се борят най-вече за кметските места поради диспропорцията в закона - да имаш болшинство в общинския съвет не значи, че можеш да контролираш кмета, акцентира Костадинов. Определи общинските препоръки като органи за групова безнаказаност:

" Но ние не подценяваме листите за общински съветници, тъй като там би трябвало да има хора, които да се борят за публичния интерес, а не да преследват персонални цели. Посланието ни е едно - изберете работещ кмет. Много постоянно се избират слаби персони отпред на общините и общините страдат ".

Костадин Костадинов счита, че претендентът на " Възраждане " за София Деян Николов ще отиде на балотаж.

" Трябва да сложим пред жителите на града въпроса харесва ли им по какъв начин се развива - през последните 34 години София разчита да се развива единствено посредством ресурсите на националното финансиране и на хора, прииждащи извън ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР