Възраждане“ ще управлява само със свой кабинет. Имаме вече готов

...
Възраждане“ ще управлява само със свой кабинет. Имаме вече готов
Коментари Харесай

Копейкин потрива ръце за третия мандат, готов е с правителство

„ Възраждане “ ще ръководи единствено със собствен кабинет. Имаме към този момент подготвен състав на Министерски съвет. Ако третият мандат бъде връчен на нас, ще представим кабинет “. Това сподели на първата конференция на партията след изборите водачът ѝ Костадин Костадинов.

Той очерта вероятните вид на другите партии и обединения за сформиране на кабинет.

„ Не че е невероятно да има държавно управление. Напротив - има три разновидността.  Единият от тях, след вчерашното изказване на Политическа партия, че няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ, стана малко евентуален. Той е в действителност най-логичният, тъй като двете съществени евроатлантически обединения могат напълно умерено да основат едно държавно управление с мандати, които надвишават 130.

Има втори вид обаче, който обединява ПП-ДБ, БСП и Има Такъв Народ. Има и трети вид на държавно управление – ГЕРБ, ДПС, Има Такъв Народ и БСП ”. Но към сегашния миг българските жители не са съумели да разрешат плитическата рецесия ", добави Костадинов. 

" Към момента „ Възраждане “ е най-голямата политическа мощ в България, тъй като другите са обединения ", добави Костадинов. 

„ Възраждане “ се подреди на трето място след парламентарните избори на 2 април след ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Костадин Костадинов коментира, че е желал „ Възраждане ” да има още по-висок резултат и увери, че ще се бори за това при последващи избори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР