Възраждане поиска оставката на столичния кмет Васил Терзиев.София няма време

...
Възраждане поиска оставката на столичния кмет Васил Терзиев.София няма време
Коментари Харесай

Възраждане иска оставката на кмета Терзиев

" Възраждане " изиска оставката на столичния кмет Васил Терзиев.

София няма време кметът да се ориентира и да се научи да обмисляне, считат от политическата мощ. От " Възраждане " изпратиха писмо до медиите, в което изясняват за какво не участват на срещата на " Московска " 33, свикана за да се отпуши работата на Столичния общински съвет.

 

" За два месеца и половина в Столична община се следи непросветеност и липса на управнически умения. Отново ясно демонстрирано в петък вечерта, когато беше изпратена покана за среща-разговор до всички партии. Васил Терзиев в този момент ли разбра, че срокът изтича във вторник? Това е висша демонстрация на управническа непросветеност и Васил Терзиев би трябвало да подаде оставка, тъй като е време Столична община да има кмет, който ще се занимава с потребностите на жителите и с значимите за софиянци проблеми, а не да се ориентира и занапред да се учи да възнамерява ", пише в позиция на партията, изпратена до медиите.

 

" Тъй като досега никой от медиаторите в диалога или самите ръководещи София не са поели явен ангажимент, че ще изпълнят наложителното изискване, сложено от " Възраждане ", с цел да седнат общинските съветници от групата на масата за диалози, те не участват ", написа още в документа.

 


От партията на Костадин Костадинов желаеха да бъде възобновен Паметникът на Съветската войска, което съгласно " Възраждане " ще символизира и възобновяване на законността и реда в София.

Групата на „ Възраждане “ в Столичния общински съвет (СОС) е получила покана за среща-разговор за съвещания сред партиите в СОС и кмета на София, по самодейност на общински съветници от друга група.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР