Възраждане и ИТН се съмняват в безпристрастността на служебния кабинет,

...
Възраждане и ИТН се съмняват в безпристрастността на служебния кабинет,
Коментари Харесай

Възраждане и ИТН се съмняват в безпристрастността на служебния кабинет

" Възраждане " и Има Такъв Народ се съмняват в безпристрастността на служебния кабинет, а също така заподозряха подготвянето на коалиция след изборите. Това стана ясно от изявленията на водачите на ПГ на " Възраждане " и " ИТН " - Костадин Костадинов и Тошко Йорданов, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Това, което виждаме на пръв взор, е един добре уравновесен кабинет с представител, които добре балансират сред трите доскоро управлявали партии - ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. В него попадат имена, които в годините обратно са били обществено свързани и не престават да се свързват с тях ", съобщи Костадинов. 

Той дефинира реакцията на ПП-ДБ като лицемерна, откакто последните напуснаха консултациите. По думите му те имали задоволително представители в него. 

" Добре уравновесен кабинет, който може би приготвя към този момент една втора Tройна коалиция. Вече може би строго уравновесена и следена ", съобщи Костадинов.

" Няма по какъв начин да имаме доверие на подобен кабинет, че може да организира почтени и свободни избори ", безапелационен бе той. 

От Има Такъв Народ дефинираха измененията в Конституцията като безсмислени. Лидерът на ПГ Тошко Йорданов още веднъж прикани поправките да бъдат ревизирани. 

" Нашето мнение, че в това число тази консултация след по този начин направените промени в Конституцията, е проява на повърхностност ", съобщи Тошко Йорданов. 

Той също изрази подозрения, че служебният кабинет може да бъде повлиян партийно.  

" Съвсем разумно е да имаме подозрения за партийно въздействие в този длъжностен кабинет. Бих споделил, че този кабинет е в действителност на ПП-ДБ и Христо Иванов, тъй като господин Главчев те го избраха с техните гласове за ръководител на Сметната палата ", съобщи водачът на Има Такъв Народ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР