Възраждане е една от малкото политически организации, които защитават семейните

...
Възраждане е една от малкото политически организации, които защитават семейните
Коментари Харесай

Маргарита Генчева: Децата ни са свещени и ще се борим да имат нормално детство с майка и баща

„ Възраждане " е една от дребното политически организации, които пазят фамилните полезности. „ Възраждане " е безапелационен конкурент на всички детски тактики, здравни тактики и каквито и да е тактики, които целят да се намесят в фамилията и да манипулират децата ни по метод, по който не е удобен за никой. Вече чухме духовният и юридически аспект на минусите от проекта Стратегия за детето. Прочетох тактиката и в действителност има доста подводни камъни. ", сподели националният представител от „ Възраждане " Маргарита Генчева, която бе посетител на форума За християнското семество и публичното разискване на плана Стратегия за детето, който се организира във Централния Военен клуб в София.

Тя показа, че от трибуната на Народното събрание представителите на „ Възраждане " ще създадат всичко допустимо да изложат причините си по този начин, че Стратегията за детето да не бъде призната или в случай че я одобряват да е оптимално удобна за фамилиите.

„ Колкото и да са мощни причините ни тук или на улицата, в последна сметка гласуването в Народното събрание е това, което дефинира разпоредбите, по които живеем. Знаем, че политическата класа сега е доминирана от либерали и това, което ни приготвят не е по никакъв начин положително. Виждаме го, осъзнаваме го и се опитваме по всевъзможни вероятни способи да се противопоставим. ", разяснява още Генчева.

Тя бе разтърсена от известно видео, което се върти в обществените мрежи и което към този момент има милиони гледания. Във видеото майка от Латвия изяснява по какъв начин в детските им градини учат дребните деца на секс и самозадоволяване, и че педофилията е нещо обикновено. Че няма майка и татко, а че има Родител 1 и Родител 2, че няма мъже и дами, а че хората са номера. Латвийската майка е съкрушена до къде ги е довела деградацията и е на мнение, че ръководещите им заслужават смъртни присъди за това, което предизвикват на децата.

„ Това ли желаеме да се случи с децата на България, няма да го позволим, нашите деца са свещени и ще се борим да имат обикновено детство с майка и татко. ", показа още Маргарита Генчева.

Тя подсети, че предстоят избори и че единствено от нас зависят решенията ни и следствията от тях.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР