Възпитаничката на Националната музикална академия представи най-новата си песен с

...
Възпитаничката на Националната музикална академия представи най-новата си песен с
Коментари Харесай

Певицата Цвети Радойчева Накара Проф. Вучков Да Рухне В Сълзи

Възпитаничката на Националната музикална академия показа най-новата си ария с хитово заглавие „ Изчезни ", отдадена на дамите, потърпевши от домашно принуждение. Съвсем скоро ще се снабди и с тематичен видеоклип, в който Цвети ще си партнира в актьорска игра с прочут актьор, написа Блиц. В програмата си бе присъединила и евъргрийни, българска сцена и други свои авторски шлагери.

Харизматичната певица постоянно се е отличавала освен с огромните си гласови благоприятни условия и съвършена визия, само че и с страстта, с която ги сервира. Професор Вучков беше мощно впечатлен от нея и не спря да показва своето удивление към гения и професионализма й.

Цвети Радойчева извърши песента " Камино " по несравним метод, а огромния български критик и анализатор се разчуства неимоверно в ефир. " Ти си почтена наследничка на Лили Иванова ", възкликна с екстаз Вучков.

В момента Цвети Радойчева приготвя още една бърза, лятна ария, с която ще зарадва своите фенове в един от огромните песенни състезания през лятото.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР