Възпирането на Русия е основна задача на българската армия, според

...
Възпирането на Русия е основна задача на българската армия, според
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Абе, Тагарев, дай първо да бием Литва на футбол и после да скачаме на Русия

Възпирането на Русия е съществена задача на българската войска, съгласно новата военна тактика на Тодор Тагарев.  " С какво ще възпираме Русия? С изчезналата ни войска или с изчезналото въоръжение? Аха, ще вършим заклинания и страшни физиономии! " ;  “Единственото, което се сетих за шанса на Магарев в битката с Русия, е да се надява Руската войска да почине от...СМЯХ ”; " Най-вероятно Тагарев ще възпира Русия с американските вертолети, които към момента са на хартия ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

Факти

Да се смееш или да плачеш? Всичко, което България имаше като бойно снаражение, беше изпратено в Украйна. Най-вероятно тагарев ще възспира Русия с американските вертолети, които към момента са на хартия. Но е реалност, България - с помощта на Тагарев и неговите настойници, е прицел за Русия.

 

доктор Босев

Най-лесно се възпира нещо, което на процедура не съществува(ако самичък не го предизвикаш) И в случай че успееш да не го предизвикаш с нелепостта си, след това може и триумфи да отчиташ.

 

онуфри

С какво ще възпираме Русия? С изчезналата ни войска или с изчезналото въоръжение? Аха, ще вършим заклинания и страшни физиономии! Ще се плезим и мръщим като новозенландския тим по ръгби. Май се наричаше " хака ".

 

Ма що бе, може да си е комплуктувал групата някъде из Карлуково, от стаята на Наполеоните???

Единственото, което се сетик за шанса на Магарев в битката с Русия, е да се надява Руската войска да почине от...СМЯХ като чуе нелепостите му, и по този начин за " възпре " Русия от нахлуване в България... А " умните " ни политици, надяващи се НАТО да ни пази сега ВЕЧЕ съумяха да се скарат с ДВЕ натовски страни по този начин, че самите Натовски дъжави да ни размажат - по този начин както преди 50 години едни натовски полковници от Гърция бяха размазани от едни други труски Натовски генерали в Кипър... За днешните ни политици " Нато " е просто дума без наличие, съвсем както и думата " х.й " (с извинение) И да се " надяваме " на Нато в това време влизайки с съвсем гибелен спор с други страни от Нато си е белег здравно ОГЛУПЯВАНЕ!

 

Любопитно

" Позицията на НАТО за въздържане и защита се основава на подобаваща композиция от качества за нуклеарна, стандартна и противоракетна защита, допълнени от галактически и киберспособности ", акцентира министърът на защитата. НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА С ВСИЧКО ТОВА!!!

 

thenewone

" НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА С ВСИЧКО ТОВА!!! " Ние разполагаме с Тагарев! Той е повече от всичко това!

 

Ех тоз министър

Абе тагаренко, дай първо да бием Литва на футбол и след това да скачаме на Русия с подобен кокалест ястреб като теб. Ама теб в действителност доктор Цветослава Гълъбова те е изтървала и не те е " възпряла "!

 

trassporter

Като правилен боец на НАТО, Тагарев повтаря буквално тезата на алианса от Мадрид, без да му пука изобщо особеното място на страната на Балканите. Лошото е че водачите на Сглобката като нищо ще одобрат тази тактика. За Президента на знам?

 

наблюдаващ

Държавата България съществува от дълго време преди НАТО, дръзвам да предположа и ще надживее НАТО-то въпреки с огромни вреди. Съюзи, седянки всевъзможни могат да се вършат. Как ли спи Тагарев?

 

gnsrn

Всичко това Вазов го е описал в епопея на забравените единствено в две фрази: " Спокойно лежаха в своето легло. С продадена съвест с срам на чело ".

 

Куци Коньов

Една " минута безмълвие в памет на 1300 израелци, убити при изненадващата офанзива на Хамас ", две минути безмълвие в памет на два пъти множеството палестинци, убити при въздушната офанзива на Израел.

 

thenewone

Г-н президент, а думи на състрадание към палестинците? Поне една?

 

Окончателното решение

на палестинския въпрос, а?

 

Срамота

Този се отхвърли от родата си с цел да стане кмет. Това са безродници подготвени да предадат всичко. Каквото и да може да прави друго няма значение!

 

Ина

децата на братовчеда на дядо ти са твои братовчеди, родна кръв

 

Дааа

Щъркела го е донесъл!

 

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР